dimecres, 27 de febrer del 2008

Sant Medir????


Doncs sí!!! un altre any i ja tornem a tenir Sant Medir a sobre.
Pels que no ho sàpiguen Sant Medir és una festa del barri de Gràcia de Barcelona que honoran el patró del barri, són una trentena de colles i en cada colla hi ha una banda, xaranga o grup de mùsics que acompanyen els integrants de la colla que n'hi ha que van a cavall i d'altres en camionets petits,per llançar una barbaritat de kilos de caramels, el 3 de març de cada any la banda de La LLacuna amb penes i treballs anem a la cita anual que des de fa uns 12 anys la colla Providència ens dona.
La Banda de La LLacuna existeix gràcies aquesta actuació, perqué som una colla de dropus, i des de fa uns quants anys que anem arrossegant-nos, fem 5 actuacions l'any i segons quin any 6 (sí fotem calçotada que llavors si que la liem grossa) toquem al barri St.caterina d'Igualada, a la Festa Major de la LLacuna i per reis, però a la ùnica actuació que ens prenem en serio de veritat és la de Sant Medir, No falla ni deu!!!! a les altres actuacions anem 4 i el cabo i a aquesta surt gent de sota les pedres, aquells que no els has vist en tot l'any a assaig ,apareixen el dia de sant medir amb ganes de gresca i passar-ho bé.
És la millor actuació ,i diaida per que també aquell dia s'aprofita el migdia fer una sortideta i dinar tots junts, i capa allà a les 7 de la tarde ja ens posem a punt per anar a buscar els instruments i anar als bars del carrer Escorial, veure un parell de birres, tocar una cançoneta i el més espavilat fot el camp sense pagar!!!!! quina tropa!!!
Bueno doncs per una colla de gent que fa una pila d'anys que estem aguantan ens faria falta un relleu generacional, pero no hi ha manera. No cal capfiar-si i el que s'ha de fer és disfrutar de una actuació que ens agrada als de dintre a la colla i els que ens venen a veure també s'ho passen de conya.
Apa doncs si voleu venir ja ho sabeu com més serem més riurem!!!!! si voleu consultar els actes són aquí!!!